Kalender

21-09-2023

Kalender

Op deze raadskalender staan activiteiten en evenementen voor raad en vaak ook inwoners. Ook komende Politieke Markten staan ertussen.

Wanneer u dit leest is deze pagina in aanbouw en mogelijk onvolledig of onjuist, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Onder aan deze pagina vindt u een korte uitleg.


 

04 december 2023, maandag


07 december 2023, donderdag


14 december 2023, donderdag


18 december 2023, maandag


19 december 2023, dinsdag


21 december 2023, donderdagMeer agenda's worden er één

De raad heeft een formele vergaderagenda, die vooral bestaat uit de vergaderingen op de Politieke Markt, maar ook uit andere bijeenkomsten. Die agenda staat al sinds jaren op almere.notubiz.nl. Maar daarnaast zijn er veel activiteiten en/of bijeenkomsten waar raadsleden, en vaak ook inwoners of organisaties, belang bij kunnen hebben. Al díe agenda-onderwerpen proberen wij op deze kalenderpagina bijeen te brengen. Doel is om zowel de gekozen inwoners (de raad) als al die andere inwoners zo goed mogelijk te informeren.

Wat zijn de voordelen?

De notubiz-agenda is nogal onoverzichtelijk en het is veel werk om die aan te maken, hij is nergens aan gekoppeld en hij is niet digi-toegankelijk. Daarnaast werkt hij op mobiele apparaten slecht.

Daarom is het handig dat er één plek is waar raadsleden en hun mede-inwoners altijd alle informatie kunnen vinden. De raadskalender is onderdeel van de samenwerkomgeving die onze website is. Meer griffiemedewerkers kunnen er onderwerpen en evenementen in aanmaken of aanvullen. Dat heeft als voordeel dat een kalender-onderwerp direct aan een nieuwsartikel gekoppeld is, waar ook de linkjes naar de documenten te vinden zijn. Ook verschijnt een in ónze kalender aangemaakte boeking automatisch in de dagelijkse mail aan de raad en soms ook in ons Raadsnieuws voor de inwoners. En vanuit deze kalender kunnen mensen zich ook direct voor een evenement aanmelden.

Pagina delen:
Tags: agenda