Werkvoorraad

18-04-2023

Werkvoorraad

Waarover gaat uw raad in de komende tijd spreken en (soms) besluiten nemen? Wij informeren u zo vroeg mogelijk, zodat u kunt meedenken, meepraten of meedoen.

Werkvooraad (Notubiz)   Alle stukken die nog niet geagendeerd zijn staan op Notubiz op 31 december van het jaar. Pas als ze worden geagendeerd, verhuizen de stukken naar de agendadatum.

 

Agendawijzer (raadvanalmere.nl)  Nog beter kunt u in onze agendawijzer kijken.

Schermafbeelding van nog-niet-geagendeerd aanvinkknop

Want daar vindt u meer informatie en achtergronden over alle onderwerpen die de raad heeft besproken, bespreekt of gaat bespreken. Dus ook over de werkvoorraad en de termijnplannen. Ga naar de agendawijzer en vink het vakje 'nog niet geagendeerd aan'. U krijgt een nieuwe pagina te zien met alléén de artikelen over onderwerpen die in de werkvoorraad of in de termijnplanning staan.


Termijnplannen

(datums onder voorbehoud)

8 juni, donderdag
15 juni, donderdag
  • Gesprek met Keolis
  • Vrijwilligerswerk (op locatie)
22 juni, donderdag
29 juni, donderdag
6 juli, donderdag
13 juli, donderdag
  • Gesprek met Veiligheidsregio Flevoland

Deze informatiepagina is een experiment van de griffie om onze inwoners eerder en daardoor hopelijk beter te betrekken bij het werk van de raadsleden. We proberen het op deze pagina eerst een tijdje uit door met de hand de lijsten samen te stellen. Daarom kan het zijn dat we niet altijd compleet of tijdig zijn. Maar bevalt het goed, dan automatiseren we het. Help ons door uw mening te geven.


Wat is 'werkvoorraad'

Een onderwerp staat in de werkvoorraad als er al documenten van zijn. Misschien nog niet allemaal, maar al wel iets. U kunt deze onderwerpen binnen een paar weken op een datum in de agenda verwachten.

Wat zijn 'termijnplannen'

Dit zijn onderwerpen die de raad in de nabije toekomst wil bespreken: hij is het van plan. Van deze onderwerpen is soms nog geen document beschikbaar. Maar de raad heeft het onderwerp wel in het vizier en wil er iets mee.
U vindt hieronder op deze pagina alleen de termijnplannen van de raad zelf. Het college College = college van B&W heeft nog geen lange termijn agenda aan de raad bekend gemaakt.

 

 

Pagina delen: