Agendawijzer

Herstel verkeerssituatie Landdrostdreef en Landdroststraat

Raadsnummer: 24199

Geschreven op: 12-07-2024 | Laatst bewerkt op: 13-07-2024 | Status onderwerp: wegingstafel

Afbeelding:Landrostdreef

Herstel verkeerssituatie Landdrostdreef en Landdroststraat

 

Waar gaat het over?

De gemeenteraad van Almere bespreekt een motie Met een motie kan een raadslid een onderwerp ter bespreking en stemming aandragen. om de verkeerssituatie bij de Landdrostdreef en Landdroststraat te herstellen. Deze straten zijn gedeeltelijk afgesloten en versmald door de bouw van het gebouw 'Highnote', die inmiddels al een half jaar voltooid is. Bewoners en automobilisten klagen over de hinder die de huidige situatie veroorzaakt. De motie stelt voor om de afsluitingen en versmallingen te verwijderen en de oorspronkelijke verkeerssituatie te herstellen.

Waarom praat de raad hierover?

Enkele raadsleden willen hierover praten omdat de huidige verkeerssituatie bij de Landdrostdreef en Landdroststraat voor onnodige verkeershinder zorgt. Ondanks dat de bouw al voltooid is, blijven de straten afgesloten en versmald, wat voor frustratie zorgt bij omwonenden en automobilisten. De indieners wil deze problemen aanpakken en de bereikbaarheid van de straten verbeteren door de oorspronkelijke situatie te herstellen.

U vindt de stukken in onze documentwijzer:

https://documentwijzer.raadvanalmere.nl/app/instrument/24199


Eerdere berichten

Hieronder vindt u berichten uit de historie van dit onderwerp.


Wie kan ik hierover spreken?

Klik hier de portefeuillecategorie aan waar u interesse in heeft. U krijgt dan een overzicht van raadsleden en fractieassistenten die voor die portefeuille woordvoerder zijn.

Artikel delen:
Portefeuille categorie: Verkeer en vervoer, bereikbaarheid
Tags:
Raadsnummer : 24199